Streaming

Tijd om kennis te maken

Na ons eerste contact adviseren we over de manier waarop jouw idee het beste tot zijn recht komt in een livestream en bespreken we wat praktische zaken. We stellen een eerste offerte op, waarbij we zoeken naar creatieve oplossingen om jouw wensen en budget op elkaar af te stemmen. 

Alle voorbereidingen worden getroffen

Na het goedkeuren van de offerte, starten we met de voorbereidingen voor het event. We nemen contact op met alle betrokken partijen om alle details uit te werken. Als je wilt kunnen we grafische elementen voor het event produceren.

De puntjes op de i

We zorgen voor een snelle opbouw en nemen nog een laatste keer het programma inclusief eventuele video's en visuals door, zodat niemand voor verrassingen komt te staan. We testen alle apparatuur en zorgen ervoor dat we ruim voor de start van het programma klaar zijn om uit te zenden.

Jouw idee wordt werkelijkheid

Tijdens het evenement houden we alle aspecten van de uitzending in de gaten, maar hebben we ook altijd iemand achter de hand om onvoorziene omstandigheden aan te pakken. 

Samen maken we de stream een succes.

Kostenschatting

Elk evenement is uniek en heeft daarom ook een uniek prijskaartje. Wij helpen je graag om uit te zoeken waar je aantoe bent. Via onderstaande tool kan je een schatting maken van de kosten voor de wensen van jouw stream.